לקבלת
עדכונים אודות
מבצעים
מאמרים חשובים,
צמחי מרפא,
טיפול טבעי,
תזונה נכונה ועוד

הצטרף
שמן רוזמרין
שמן רוזמרין  ROSEMARY/ ROSMARINUS OFFICINALIS

השמן מופק ממחטים ופרחי הרוזמרין ומקורו בפורטוגל וצרפת.

תכונותמעורר וממריץ כללי, מעלה לחץ דם, משפר עיכול, מחטא, מכייח, קרמינטיבי- מפיג גזים, משתן, מייזע, ממריץ את זרימת הדם, מכווץ.

שימושים עיקריים: חולשה ועייפות כללית, כאבי ראש, הפחתת שומנים בדם, לחץ דם נמוך, שפעת, כאבי שרירים ומפרקים, סינוסיטיס, אסטמה, ליחה, בצקות, דלקות מעיים, שלשולים, סקביאס, כינים, הקרחה, אימפוטנציה, זיכרון חלש.

בהיבט הנפשי: השמן מעורר, מחדד חושים, טוב לתשישות נפשית.

שימושים קוסמטיים: טוב לטיפול בכינים, קשקשים, הקרחה, נשירה, עור עייף, עור שמן,אקנה .הוא מעורר חידוש תאים ולכן מתאים לטיפול בעור מבוגר,קמטים ועור חסר חיים.

אזהרות: אסור לשימוש לנשים בהריון, לבעלי יתר לחץ דם ולחולי אפילפסיה.
לא לשימוש בילדים מתחת לגיל 3.
 
Facebook
צור קשר         טלפון: 073-7258038         דוא"ל: info@rhea.co.il            כתובת: אליהו חכים 14 תל אביב
המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, ואינו בגדר עיצה רפואית או תחליף להתייעצות עם מומחהבכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.   תקנון האתר
עקבו אחרינו
מאמרים אחרונים
 
 
הצטרפו לדף שלנו בפייסבוק והישארו מעודכנים בחדשות ובמבצעים
קטגוריות מובילות