לקבלת
עדכונים אודות
מבצעים
מאמרים חשובים,
צמחי מרפא,
טיפול טבעי,
תזונה נכונה ועוד

הצטרף
שמן סנדלווד
שמן סנדלווד (עץ האלמוג)  SANDALWOOD/ SANTALUM ALBUM

השמן מופק מליבת הגזע ומקורו בהודו.

תכונות: מרגיע, נוגד עוויתות, אנטי בקטריאלי, מכייח, אפרודיזיאק (מעורר מינית), מחזק את מערכת החיסון, מחטא, מרגיע את העור, משתן, מחזק כללי, מכווץ, אנטי דלקתי.

שימושים עיקריים: בעיות של דרכי הנשימה (דלקת ריאות, שיעול, כיוח ליחה, אסטמה, ברונכיטיס), כאבי גרון, בעיות של דרכי המין, קרירות מינית, אימפוטנציה, נדודי שינה, דיכאון, בחילות, הקאות, חתכים וסדקים, דרמטיטיס.

בהיבט הנפשי: השמן מרגיע, מעניק שלווה, מתאים לטיפול בדיכאון ולהפגת מתחים. עוזר להתחבר לאני הפנימי ומעורר תקווה ואופטימיות.

שימושים קוסמטיים: טוב לכל סוגי העור. מצוין לעור מבוגר ורפוי, גירויי עור, גירודים, עור יבש, סדוק, אקנה, סבוריאה, פסוריאזיס.
 
Facebook
צור קשר         טלפון: 073-7258038         דוא"ל: info@rhea.co.il            כתובת: אליהו חכים 14 תל אביב
המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, ואינו בגדר עיצה רפואית או תחליף להתייעצות עם מומחהבכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.   תקנון האתר
עקבו אחרינו
מאמרים אחרונים
 
 
הצטרפו לדף שלנו בפייסבוק והישארו מעודכנים בחדשות ובמבצעים
קטגוריות מובילות