לקבלת
עדכונים אודות
מבצעים
מאמרים חשובים,
צמחי מרפא,
טיפול טבעי,
תזונה נכונה ועוד

הצטרף
שמן מור
שמן מור COMMIPHORA MOLMOL MYRRH/ 

השמן מופק מהשרף של גזע העץ ומקורו בסומליה.

תכונותנוגד דלקת, מחטא חזק, אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי.

שימושים עיקריים: כיבים בחלל הפה, טחורים, העדר ווסת, ברונכיטיס, אקזמות, דלקת חניכיים, פטרת הפה, שיעול כרוני.

שימושים קוסמטיים: קמטים, עור סדוק, אקזמות, פטריות.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. אסור לשימוש בזמן הריון.
 
Facebook
צור קשר         טלפון: 073-7258038         דוא"ל: info@rhea.co.il            כתובת: אליהו חכים 14 תל אביב
המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, ואינו בגדר עיצה רפואית או תחליף להתייעצות עם מומחהבכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.   תקנון האתר
עקבו אחרינו
מאמרים אחרונים
 
 
הצטרפו לדף שלנו בפייסבוק והישארו מעודכנים בחדשות ובמבצעים
קטגוריות מובילות