לקבלת
עדכונים אודות
מבצעים
מאמרים חשובים,
צמחי מרפא,
טיפול טבעי,
תזונה נכונה ועוד

הצטרף
שמן לבנדר
שמן לבנדר (אזוביון)  LAVENDER/ LAVANDULA OFFICINALIS

השמן מופק מתפרחות הלבנדר ומקורו בצרפת. נחשב למלך השמנים.

תכונות: נוגד דלקת, מחטא, אנטי בקטריאלי, מרגיע, אנטי פטרייתי, מאזן מערכת הורמונלית, מזרז התחדשות תאי עור, משכך כאב, מחזק את מערכת החיסון, מוריד לחץ דם, משפר תהליכי עיכול.

שימושים עיקריים: משמש כשמן לעזרה ראשונה. מצוין לנגעי עור למיניהם (כוויות, חתכים, פצעים, תפרים, צלקות, עקיצות, פסוריאזיס, דרמטיטיס, אקנה), כאבי אוזניים, בטן, וסת, שרירים וכאבי ראש, דלקות מפרקים, מתח וסטרס, נדודי שינה, התקררויות, שיעול, ליחה, אסטמה, לחץ דם גבוה, בעיות לב, קשיי עיכול וגזים.

בהיבט הנפשי: השמן מרגיע מאוד ועוזר במצבי לחץ, מתח, חרדות, היסטריה, חוסר שקט נפשי. תורם לקלילות בביטוי העצמי, לאיזון בין רגש לשכל ולכנות רגשית.

שימושים קוסמטיים: השמן מזרז את התחדשות תאי העור ומחייה רקמות. כמו כן הוא גם מבהיר ותורם למראה אחיד של העור ולכן טוב לטשטוש כתמים וצלקות. מצוין לאקנה,מתאים לכל סוגי העור וכמעט לכל בעיות העור.
מעודד צמיחת שיער לאחר נשירה.

הערות: לבנדר הוא אחד השמנים היחידים שיכולים לבוא במגע ישיר על העור ללא שמן נשא (בסיס).
הוא בטוח לשימוש מתאים מאוד לטיפול בילדים.
 
Facebook
צור קשר         טלפון: 073-7258038         דוא"ל: info@rhea.co.il            כתובת: אליהו חכים 14 תל אביב
המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, ואינו בגדר עיצה רפואית או תחליף להתייעצות עם מומחהבכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.   תקנון האתר
עקבו אחרינו
מאמרים אחרונים
 
 
הצטרפו לדף שלנו בפייסבוק והישארו מעודכנים בחדשות ובמבצעים
קטגוריות מובילות