לקבלת
עדכונים אודות
מבצעים
מאמרים חשובים,
צמחי מרפא,
טיפול טבעי,
תזונה נכונה ועוד

הצטרף
שמן ילנג ילנג
שמן ילנג ילנג   YALANG- YALANG/ CANANGA ODORATA

השמן מופק מפרחי הצח ומקורו באיי קומורו.

תכונות: מוריד לחץ דם, מאט דופק מואץ, מרגיע, אפרודיזיאק (מעורר תשוקה מינית), מחטא, מחזק, משפר בעיות בכלי הדם, מאזן את הפרשת החלב בעור.

שימושים עיקריים: לחץ דם גבוה, דופק מואץ, קרירות מינית, אימפוטנציה, נדודי שינה, עור מגורה ואקנה,  דיכאון.

בהיבט הנפשי: מרגיע מתחים, כעס, לחץ, תסכול. מעודד קרבה רגשית ופיזית.

שימושים קוסמטיים: מזין עור יבש, מרגיע עור מגורה ואקנה, טוב לעור שמן עם נקבוביות פתוחות.
מצוין לבישום תערובות ומוצרים קוסמטיים.

אזהרות: לא להשתמש בשמן לבד אלא רק בתערובות מכיוון שעלול לגרום לכאבי ראש.
להשתמש בכמויות קטנות ורק בשימוש חיצוני.
 
Facebook
צור קשר         טלפון: 073-7258038         דוא"ל: info@rhea.co.il            כתובת: אליהו חכים 14 תל אביב
המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, ואינו בגדר עיצה רפואית או תחליף להתייעצות עם מומחהבכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.   תקנון האתר
עקבו אחרינו
מאמרים אחרונים
 
 
הצטרפו לדף שלנו בפייסבוק והישארו מעודכנים בחדשות ובמבצעים
קטגוריות מובילות